Bouwtrajecten

Voor zowel bestaande bouw, nieuwbouw en herontwikkeling kan Bouwadvies van Maaren verschillende diensten geheel voor u uitvoeren/verzorgen. Dit betreft de volgende diensten:

Heeft u nieuwbouwplannen, uitbreidingsplannen of (her)ontwikkelingsplannen? Dan kunt u vanaf het ontwerp tot en met de oplevering bij ons terecht. U bepaalt daarbij zelf in hoeverre u gebruik wil maken van onze dienstverlening.

Lees meer

Vragen of meer weten?

Neem vrijblijvend contact op.

Een DMJOP (Duurzame-MeerJarenOnderhoudsPrognose) wordt gemaakt om de bouwkundige staat van het onroerend goed in kaart te brengen en hiermee tegelijk te kijken waar en wanneer de combinatie met het verduurzamen gezocht kan worden. Hierdoor worden de onderhoudskosten voor een langere periode inzichtelijk en tegelijk een bijdrage geleverd om het vastgoed in Nederland te verduurzamen.

Lees meer

Vragen of meer weten?

Neem vrijblijvend contact op.

Door het maken van calculaties en opstellen van begrotingen kunt u voor de aanvang van een bouwproject een duidelijk en helder inzicht verkrijgen in de kosten. Op deze manier kunt u zorgen voor de juiste en voldoende financiële middelen en voorkomt u onaangename verrassingen. Heeft u vragen over de kosten van uw bouwproject? Dan kunt u terecht bij Bouwadvies Van Maaren. Wij hebben jarenlange ervaring met calculaties en begrotingen voor bouwprojecten en weten wat u kunt verwachten.

Lees meer

Vragen of meer weten?

Neem vrijblijvend contact op.

Wij krijgen regelmatig de vraag van opdrachtgevers of wij ze kunnen ondersteunen/ontzorgen bij uiteenlopende vraagstukken die niet altijd te ondervangen zijn in één specifieke dienst. Aangezien wij erop gericht zijn om onze opdrachtgevers te helpen waar wij kunnen, is altijd de vraag aan ons mogelijk.

Lees meer

Vragen of meer weten?

Neem vrijblijvend contact op.